Aktiv ferie i Dollerup Bakker


Er du vild med at udfordre dig selv på mountainbikespor med både kuperet lynghede og tæt granskov, opleve den fantastiske natur i Dollerup Bakker på landevejscyklen eller løbe i skovens terræn og på bakkerne, så prøv en aktiv ferie hos os. 
Med 100 km mountainbike-spor er området et mountainbike-hotspot, der tilbyder en række sammenhængende mountainbike-spor med garanti for gode oplevelser. Fx 12 km ad gamle fårestier i det flotte hedeterræn med masser af flow og højdemeter eller en dag i den smukke bøgeskov, kuperet lynghede og tæt granskov. 

Som noget nyt er der mulighed for at leje mountainbikes på hotellet for 100 kr. pr. dag.  

Området har også super muligheder for trailløb i skoven og udfordrende bakker og vilde stigninger, hvis du foretrækker landevejscykling.

Efter en aktiv dag er der mulighed for hygge  på hotellet, hvor der er sauna, udendørsbruser og mulighed for at leje vores store gasgrill. I kan også lave mad og hygge i fælleskøkkenet, hvor der også findes vaskemaskine og tørretumbler. Og så er der masser af hyggelige kroge i haven, fx i den nye Biergarten, hvor aftensolen kan nydes.