Hotel Egeskoven Viborg

Husk kaffe-/kagedag den 1. søndag i hver måned fra 14-17

Oplev den idylliske stemning på Hotel Egeskoven tæt på Viborg

I december 2018 slog vi dørene op til det nye Hotel Egeskoven mellem de smukke gamle egetræer i Hald Ege, tæt på Viborg. Her kan du opleve roen og stemningen af "Sommer på Feddet" i de 16 individuelt indrettede værelser, udfordre dig selv på de mange kilometer mountainbike-spor med både kuperet lynghede og tæt granskov eller opleve den fantastiske natur i Dollerup Bakker og ved Hald Sø. Du kan også leje hele hotellet til jeres bryllup eller fest - eller afholde firmaets næste møde, kursus eller event i naturskønne og rolige omgivelser tæt på Viborg.


Vandrere fra hele verden har også fundet frem til vores lille perle på Hærvejsruten. Hotel Egeskoven ligger på en af de smukkeste vandreruter fra Viborg til Bølling Sø, og vi samarbejder med Jysk Rejsebureau og Vagabond Tours og sørger for forplejning og overnatning. Efter en god nats søvn serverer vi morgenmad med bl.a. friskbagte boller, inden I fortsætter turen på Hærvejen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Pia Kjærsgaard og Per Gamborg

Tlf. +45 61546950

mail@hotelegeskoven.dk


Selskaber og kurser

Mangler I hyggelige rammer til jeres bryllup, barnedåb, fødselsdag, kursus, event eller noget helt andet? Hotel Egeskoven ligger i fantastiske omgivelser i skoven i Hald Ege, og alligevel tæt på Viborg. Vi kan tilbyde jer en unik oplevelse - uanset om I søger et kursuslokale eller rammerne for et romantisk bryllup.

Salen - med krystallysekroner og porcelænskakkelovn - kan rumme op til 50 gæster. Fra salen kan I gå direkte ud på en stor træterrasse eller nyde de mange hyggelige kroge i den store, lukkede have. I forbindelse med events har I også mulighed for at bruge vores vildmarksbad, sauna og få et koldt gys under ude-bruseren. Ring eller skriv til os, så tager vi en snak om mulighederne.


Overnatning på Hotel Egeskoven

På Hotel Egeskoven kan du nyde den afslappede stemning af "Sommer på Feddet" i de 16 charmerende værelser. Uanset om I er her på et weekendophold, en dejlig ferie eller har behov for en enkelt overnatning, vågner du til fuglesang i skoven og udsigt til den smukke natur rundt om hotellet. Den hjemmelavede morgenmad nydes i vores smukke sal, der får mange gæster til at føle sig hensat til ”Badehotellet”.

Ring til Pia på tlf. 6154 6950 og bestil din overnatning på Hotel Egeskoven i Hald Ege - i rolige omgivelser, tæt på Viborg.

Dobbeltværelser

2 personer med bad

Familieværelser

4-5 personer

Anneks

2 personer med bad