Perfekte rammer til den store dag


Der er gennem de sidste 90 år blevet holdt utallige fester på Hotel Egeskoven, og vi er stolte over at kunne videreføre den tradition. Den skønne natur og charmerende lokaler er med til at skabe de optimale rammer om jeres store dag.  
 I hotellets sal, med krystallysekroner og den gamle porcelænskakkelovn, er der plads til 50 gæster. Ved større fester er der mulighed for at opstille et festtelt med plads til 130 gæster i haven under de gamle egetræer. I forbindelse med fest i haven er der mulighed for at benytte vores Biergarten og de tilhørende toiletter. 

Uanset anledningen kan vi sammen skabe den perfekte løsning. Der er mulighed for at leje salen eller hele hotellet med værelser og selv stå for alle festens detaljer - mad, personale og pyntning af hotellet. På den måde kan du forme festen, præcis som du ønsker. Der er også mulighed for at lade Restaurant Rod stå for hele arrangementet i vores skønne omgivelser.

Vi har endda haft fornøjelsen af, at nogle af brudeparrene har valgt at lade sig vie i haven under de gamle egetræer. Smukt og romantisk.

Vi glæder sig til at drøfte mulighederne med dig, hvis du ønsker at booke eller høre mere. Du kan kontakte os på tlf. 61546950 eller mail@hotelegeskoven.dk.